Varmt välkommen som ny partner till Teknikåttan!

Vi är glada att meddela att Sandvik är ny partner till Teknikåttan nationellt och att Tekniska museet fördjupar sitt engagemang som partner. Tillsammans kommer vi att skapa ännu mer nytta för Sveriges ungdomar och bidra till att stärka deras engagemang och motivation till lärande inom teknik, naturvetenskap och matematik.

Varmt välkommen som ny partner till Teknikåttan!

Vi är glada att meddela att Sandvik är ny partner till Teknikåttan nationellt och att Tekniska museet fördjupar sitt engagemang som partner. Tillsammans kommer vi att skapa ännu mer nytta för Sveriges ungdomar och bidra till att stärka deras engagemang och motivation till lärande inom teknik, naturvetenskap och matematik.

Samarbete och långsiktighet är en viktig del av Sveriges STEM-strategi och vi ser fram emot att kroka arm och möta framtidens problemlösare.

Teknikåttans kvalomgång där 20 000 åttondeklassare i hela Sverige tävlat i teknik naturvetenskap och matematik avgörs den 23 maj på Tekniska museet i Stockholm – en dag fylld med tävlingar och inspiration för deltagare och publik.

Elever löser problem under Riksfinalen på Tekniska museet
Elever löser problem under Riksfinalen på Tekniska museet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *